2017 2018 Loslaten
Kleurrijke lunch 

Voor zelfbewuste vrouwelijke leiders 
Onderwerpen die jou raken, onderwerpen die onder je huid zitten en die onderwerpen waar je meer van wilt weten. Ze komen allemaal voorbij. Hoe dat kan? Jij of degene die naast je zit brengt ze in, want die ruimte is er. Verwacht dat je vragen krijgt, gespiegeld wordt en dat er waardevolle ideeën met je gedeeld worden.

Vind je het boeiend om collega's uit andere branches te spreken en te leren kennen. Niet dat je een specifieke vraag hebt, maar omdat je verwacht dat waar anderen tegenaan lopen jou ook verder helpt. Dan ben je net zo welkom. 

Wat gaan we doen

Kies iets lekkers van de kaart om te bestellen. Stoppen met je gesprek is dan wel handig anders komen we niet aan eten toe. Het gaat over van alles en nog wat. Het kan gaan over je rol als manager en over jou als persoon. Loopt het niet zo lekker in je team of loopt het je over de klompen? Alle onderwerpen zijn oké om open op tafel te gooien. 

Wat we bespreken blijft onder ons, daardoor is de durf er om open te zijn en schiet het gesprek al snel de diepte in. Het mooie is dat je allemaal leidinggevende bent bij een andere organisatie. Blijkt al pratende dat jullie naast verschillen, grote overeenkomsten hebben. Best gaaf hoe snel het start te stromen tussen jullie en de onderwerpen elkaar afwisselen.  

Vloog de tijd voorbij en ben je nog lang niet uitgepraat? Spreek dan samen af voor een later moment om door te gaan met jullie boeiende gesprek. 

Ervaar dit ook
"Buiten mijn eigen wereld."
"Verbinding."
"Inspirerend! Kom graag weer."

Meer ervaringen


Aanbod
Kleurrijke gesprekken en een fijne manier om je gedachten uit te spreken in een veilige omgeving. Je netwerk wordt kleurrijker en nog waardevoller dan nu het geval is. Je betaalt je eigen lunch bij de kassa. Voor de organisatie van de lunch wordt geen vergoeding gevraagd. Je bent van harte welkom. Ik vind het leuk dat je erbij bent.  

Locatie
De Kastanjehoeve (Glimmen, Zuidlaarderweg 4) de plek die warmte uitstraalt met verse en lokale producten.


Maximum
Van de kaart kiezen wat we het lekkerste vinden om te eten is heerlijk. We eten dan ook niet met meer dan 16 leidinggevenden. Dan kan het team van de keuken het aan om al onze wensen in vervulling te laten gaan. 

Eet je mee?
Vertel het me en ik reserveer een stoel voor je. Is je agenda al vol of is de tafel vol? Kom dan de volgende Kleurrijke lunch. Door je aan te melden voor de volWAARDE zorg ik ervoor dat je weet wanneer je kunt aansluiten. Tot gauw!