Plukdag
 Plukdag directeuren

We starten weer een intervisie groep voor directeuren
De huidige is vol en corona is gelukkig naar acceptabele normen teruggebracht. De perfecte tijd voor een nieuwe groep. Iets voor jou?

Twee keer per jaar tijd nemen we een waardevol moment om de kluwens in je hoofd te ontwarren en je zicht scherper te maken. We hebben het over wat op dit moment niet zo lekker loopt, dat kan zowel binnen je organisatie zijn of in je persoonlijke rol. Je deelt jouw ervaringen en je krijgt een heleboel kennis, creativiteit en manieren aangereikt om wat jij wilt oplossen aan te pakken. De gedeelde successen zorgen voor een gezonde dosis energie.

Een reactie: "Zeer waardevol was de herkenning in vergelijkbare dilemma’s en het daadwerkelijk “voelen” van de noodzakelijke context bij veranderingen. De verscheidenheid aan branches en ervaringen heeft geïnspireerd."

Door jouw visie te combineren met die van je collega's uit branches zoals de zorg, overheid, onderwijs,..... maakt dat je met waardevolle nieuwe en aangescherpte ideeën verder kunt.

 

 

Bart Elderhorst, Directeur Servicebedrijf GGZ Friesland
Reflectie, soms ook onbewust
"Positieve ervaringen met de gesprekken en de manier van gespreksvoering. De Plukdag levert me reflectie op, soms ook onbewust of ervaar ik het pas achteraf. Iedere keer ga ik met een goed gevoel weg."

 

Meer ervaringen

Wat gaan we doen
Vooraf weten we nooit wat het je oplevert. Toch komt iedereen steeds weer, want reflectie blijkt keer op keer waardevol. 

De bijzondere locatie in combinatie met de samenstelling van de groep werkt stimulerend in het samen verbindend en bevragend in gesprek te zijn. De manier waarop we dat doen wisselt en past bij jullie groep. Daardoor stijg je boven de dagelijkse drukte uit en hebt de ruimte om overstijgend met elkaar te praten.

Je merkt dat je niet uniek bent in je zoektocht. Samen weet je zoveel dat je sneller gaat dan je alleen zou kunnen. Pittige of kwetsbare onderwerpen worden besproken omdat iedereen weet dat dit verder helpt. We weten ook allemaal dat dit onderwerp voor onze groep is en niet voor anderen.

Deze ochtenden werken daarom helend en bieden rust. 

Dagindeling
We starten om 9.30 uur met koffie en thee met iets lekkers. We ronden af met een heerlijke lunch die met zorg voor ons wordt klaargemaakt en om 12.30 uur wordt geserveerd. Uiterlijk 13.30 uur gaan we allemaal weer onze eigen weg.

Voor

Maximaal 6 directeuren. In de deelname ben ik selectief. Ben je de tweede die zich aanmeld voor deze groep met een vergelijkbaar aandachtsgebied of van een concurrerend bedrijf dan ga ik aan de slag met het starten van nog een groep. Vrijuit praten is de basis en gecombineerd met het elkaar verder helpen door jullie diverse achtergronden. Door de compacte groep ontstaat er diepgang met voldoende kwaliteitstijd voor ieder van jullie.

Aanbod
Vrijuit praten buiten de eigen organisatie, gesteund en bevraagd worden waardoor je beelden scherper worden en je ontwikkeling blijft doorgaan. Tegelijkertijd leer je directeuren uit mijn netwerk kennen voor € 375,= exclusief btw. 

Locatie

In het Middeleeuws Steenhuis Huis ter Hansouwe (Peize, De Horst 21) op een steenworp afstand van Groningen.
 

De Plukdag

 

Een toetsmogelijkheid van jouw ideeën

Onverwachte oplossingsrichtingen

Zicht op jouw persoonlijke invloed bij ontwikkelingen

 

 


Interesse? Ken ik je nog niet dan leer ik je graag kennen. Ken ik je wel dan bel ik je.

Bel me op (06) 52199971 of stuur een bericht dan maken we samen een afspraak.