Plukdag
Plukdag (vol)
8 oktober 2021, 9:30 - 13:30 uur 

Herken je dit?
Drukken bestuur, het college of de overheid een nadrukkelijke stempel op jouw werk? 
Ik weet wat ik wil, maar de praktijk blijkt weerbarstig te zijn.

Spreken de medewerkers elkaar te weinig aan?

Door jouw visie te combineren met die van anderen kom je verder.

 

 

Jelmer Mulder, Algemeen directeur Gemeente Smallingerland
"Zeer waardevol was de herkenning in vergelijkbare dilemma’s en het daadwerkelijk “voelen” van de noodzakelijke context bij veranderingen. De verscheidenheid aan branches en ervaringen heeft geïnspireerd." 

 

 

Meer ervaringen

Wat gaan we doen
Een ochtend in een andere omgeving maakt het voor jou gemakkelijker om tot nieuwe inzichten te komen: Je overstijgt de dagelijkse en standaard gedachten; Je ervaart rust, omdat blijkt dat je niet uniek bent in je zoektocht; Je praat over onderwerpen die belangrijk voor je zijn.

Door intervisie te combineren met zelfontwikkelde en bewezen werkvormen wordt een thema of een zich herhalende uitdaging van een nieuw perspectief voorzien en naar een volgende niveau getild.

De onderlinge samenwerking en frisse blik van collega directeuren helpen jou verder. Je bereikt je doelen soepeler dan nu het geval is.

Dagindeling
Start om 9.30 uur en we ronden af met een heerlijke lunch die om 12.30 uur wordt geserveerd. Waarna we om uiterlijk 13.30 uur ieder onze eigen weg weer gaan.

Voor

Voor maximaal 5 directeuren met focus op ontwikkeling, die weten dat kennis vergroten en de expertise van je collega's uit andere branches je verder helpen. Door de compacte groep ontstaat er diepgang en is er voldoende kwaliteitstijd voor ieder beschikbaar.

Aanbod
Waardevolle gesprekken met nieuwe inzichten en inspiratie plus ik breng je in contact met directeuren uit mijn netwerk werkzaam in andere branches voor € 375,= exclusief btw. 

Locatie

In het Middeleeuws Steenhuis Huis ter Hansouwe (Peize, De Horst 21) op een steenworp afstand van Groningen.
 

De Plukdag

 

De mogelijkheid van jouw ideeën te toetsen

Onverwachte oplossingsrichtingen

Zicht op jouw persoonlijke invloed bij ontwikkelingen

 

 


Interesse voor een nieuwe groep? Dan leer ik je graag kennen.

Bel me op (06) 52199971 of stuur een bericht dan maken we samen een afspraak.