Sterk voelen op het werk

Ben je een hoog sensitief persoon (HSP'er) dan ken je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Werk je graag zelfstandig en vindt je het prima om afgerekend te worden op de kwaliteit van je werk. Krijg je alle ruimte om het werk zelf in te vullen dan helpt dat bij het behalen van resultaten. Weten binnen welke kaders dit moet gebeuren is dan wel weer fijn. Naast dat je oog hebt voor het geheel heb je ook een groot oog voor detail. Dit is een bijzonder combinatie. Vaak hebben mensen het een of het ander.

Wat is er nu mooier dan dat het zeer waarschijnlijk is jouw team deze kwaliteit in huis heeft. Weet je wie dat in jouw team betreft of ben jij degene met deze kwaliteiten?

Door het boek te lezen krijg je antwoord op: Wat is hoog sensitief? In wat voor werk gedij je als je hoog sensitief bent het beste? Wat is de optimale werkplek? Hoe bewaak je persoonlijke grenzen? Waarom ben jij juist geschikt voor een leidinggevende baan? Een boek dat veel inzicht geeft voor jou als hoog sensitief leidinggevende, maar het helpt je vooral als je een of meer hoog sensitieve medewerkers in je team hebt. Je begrijpt namelijk beter waarom een teamlid die hoog sensitief is zo reageert als die doet en je weet hoe die optimaal inzetbaar is.

 

Auteur: Eveline Baar
Jaar: 2018 (3de druk)
ISBN: 9789491687419