Watjesmanagement

Een van de laatste mooie avonden in augustus. Op naar het Paterswoldsemeer. Picknickkleed mee, zwemkleding, watermeloen.... Lekker op de fiets door het bos. Wat een slecht idee blijkt volgens mijn jongste zoon. Fietsen doe je naar school en niet voor de lol. Wat zonde van de tijd. 

Aangekomen ploffen we heerlijk op het kleed. Niemand heeft zin om eten te halen bij het Paviljoen. De jongste nog mopperend over het onrecht dat hem is aangedaan. Mijn partner en ik samen heerlijk heengelopen en bestelling gedaan. Blijkt dat we even geduld moeten hebben, maar dat is geen probleem met een muurtje om op te zitten en het uitzicht over het meer. 

Uit mijn ooghoek zie ik dat de jongens de zwembroek aan doen, nadat een goed plekje gevonden is om dat te doen.;-) Tegen  elkaar aanduwen op de steiger en proberen de ander in het water te krijgen zonder zelf nat te worden. Het eten is klaar en samen heerlijk genoten op een rustig plekje van de avondzon, wind, heerlijke temperatuur en eten. Tot het te fris wordt en we teruggaan.

Wat schetst mijn verbazing! De jongste kiest voor ons een route naar huis die niet rechtstreeks is.Gewoon omdat het leuk is!!!!!!

Geef ruimte aan weerstand. Overtuig niet van jouw gelijk. Doorbreek de sleur door de dingen net even anders dan gebruikelijk te doen. Ieders geest schakelt dan op en laat de automatische piloot los. Dit doet wonderen, zoals je ook hierboven las. Het is net werk! 

Zit je vast met een project of verandering? Laat het je niet gebeuren en maak vrijblijvend een afspraak. We bespreken samen jullie mogelijkheden om op een natuurlijke wijze verbondenheid en inzet binnen de organisatie te laten ontstaan.  

Contact

werkWAARDEvol | Gea Bijkerk | Eelde | (06) 52199971 | info@werkwaardevol