Marion van den BrinkMarion van den Brink, Manager Arbo Unie Noord-Oost

"Ik had een belangrijke dag gepland met mijn management. Centraal stond de vraag “Hoe gaan we ervoor zorgen dat we het overkoepelende plan en de teamplannen gezamenlijk uitdragen en laten leven onder de medewerkers. Bovendien wilde ik een dag waarin we elkaar beter leerden kennen en de dag konden afsluiten met energie en inspiratie. 

De dag heeft ons concrete acties opgeleverd die binnen het team opgepakt worden. Daarnaast hebben we nu meer inzicht in eigen handelen, de aanwezige kwaliteiten en potentie binnen het team en ideeën voor verdere ontwikkeling met het team." 

 

 

Jelmer Mulder, Gemeentesecretaris, algemeen directeur bij Gemeente Smallingerland-Drachten

"Zeer waardevol was de herkenning in vergelijkbare dilemma’s en het daadwerkelijk “voelen” van de noodzakelijke context bij veranderingen. De verscheidenheid aan branches en ervaringen heeft geïnspireerd."

 

 

Regiena PruntelRegiena Pruntel, Locatiehoofd Trias 

"Gea had aandacht voor mijn behoeften, belangen, emoties en opvattingen en anticipeerde hierop door haar verbale en non-verbale communicatiestijl aan te passen. Doordat Gea complexere situaties begrijpelijk maakte heb ik geleerd helder te communiceren met mijn teamleden."

 

 

"Kernwoorden die Gea typeren zijn: Klantgericht, enthousiast, duidelijk, mensgericht, resultaatgericht en senioriteit."
Marco Dirksen, Directeur Bedrijven Rabobank

 

 

Harryette van den BroekHarryette van den Broek, Programma Manager ZorgpleinNoord

“Gedurende het traject ervoer ik dat me het lukte steeds meer rust te vinden, grenzen te stellen en te zeggen wat ik vind op mijn manier.
Door mooie momenten van zelfreflectie en spiegel voorgehouden te krijgen acteer ik weer als mezelf.

Een traject doorlopen met Gea is aan te bevelen.”

 

 

SR. HR Adviseur, Zakelijke dienstverlening

"In hoeverre het programma Samen sterker algemene voornemens en gepraat voorbij zou gaan kon ik vooraf niet inschatten. De uitkomsten bleken overkoepelend te zijn maar wél met concrete afspraken. Per sessie gingen we echt weg met iets concreets, wat wel breed toepasbaar is. Heerlijk concrete afspraken, onderling begrip en waardering voor elkaar.

Zeer prettige begeleiding, steeds goede samenvatting en punten te pakken. Heel fijn, dank."

 

Liane de Vries RegtopLiane de Vries-RegtopHypotheken AEGON

"Ik heb Gea als een oprecht, eerlijk en open persoon leren kennen. Gea laat je in je waarde, maar probeert je wel te laten nadenken. Gea houdt de spiegel voor en laat iemand zijn eigen conclusies daar uit trekken en bespreekt dan hoe je daar zou kunnen komen. Tevens is Gea een hele fijne gesprekspartner en een zeer goede coach!"

 

 
Werken aan
Het verhaal
Gea's Blog
Contact
 

 

"Gea heeft op basis van haar ruime managementervaring de kwaliteit/capaciteit om mee te denken op strategisch en tactisch niveau."
Ron Stegers, Manager Rabobank

 

 

Onderzoeker/adviseur, Werkgeversverband

"Ik twijfelde of naar mijzelf kijken en meer rust vinden de juiste keuze was. Me richten op het verbeteren en versterken van vaardigheden sprak mij namelijk enorm aan. Door het programma Stabiele basis te ervaren en door te maken vertrouw ik nu op mezelf, ervaar rust en groei."

 

 

Anne Marie Hoorn 5Anne-Marie Hoorn, Financieel Adviseur Rabobank

"Bij Gea heb ik mijzelf kunnen zijn. Ik heb bevestigd gekregen wat goed is en de helpende hand daar waar het anders en effectiever kan. Soms is het nodig eerst hoge golven te trotseren om uiteindelijk in rustig vaarwater naar je bestemming te gaan. Het geeft mij een fantastisch gevoel dat Gea op mijn pad is gekomen en mij heeft geholpen om een weg te vinden naar mijn horizon!"

 

 

Joy DiekmeijerJoy DiekmeijerTeamleider RISK Arbo Unie Noord-Oost

“Van tevoren heb ik mij afgevraagd wat het programma Samen sterker ons zou brengen. De richting en de eerste resultaten werden echter snel zichtbaar. Het meest waardevolle dat het programma heeft opgeleverd is het toegenomen vertrouwen en de openheid tussen de managementleden. Het helpt om te focussen op de goede dingen en ons te richten op ontwikkeling.”

 

 

"Ik heb Gea als een zeer betrokken mens ervaren die snel kan analyseren wat de kern van het probleem is."
Drs. Jacco Strik, Manager Operations AOG School of Management 

 

 

Astrid VogelzangAstrid Vogelzang, Teamleider Rabobank

“Ik heb een mooie basis als leidinggevende gekregen!"

Gea had al eens met me gewerkt als medewerker van een team dat ze begeleide. Het viel me toen op dat Gea snel in de gaten heeft waar de verbeterpunten van het team liggen en de samenwerking en teamspirit naar een hoger niveau weet te tillen. En wel op zo'n manier dat collega's het gevoel hebben dat de veranderingen niet opgelegd worden.

Op het moment dat ik mijn eerste leidinggevende baan kreeg was het voor mij duidelijk dat ik graag door Gea begeleid zou worden. Ze heeft me geleerd hoe ik mijn werk het beste kan organiseren om voldoende ruimte te hebben voor de zaken die ertoe doen. Daarnaast hebben we veel gesprekken gevoerd met medewerkers en veranderingen in gang gezet. Door de wijze waarop ze me hier in begeleid heeft ben ik in de gelegenheid geweest om me in mijn werk en als persoon te ontwikkelen. Bedankt hiervoor!” 

 

 

Annet de BoerAnnet de Boer, Financieel adviseur Rabobank

“Ik was af en toe wel verrast over de confronterende wijze waarop Gea met ons team werkte. Het is wel goed geweest! Gea is objectief, eerlijk, open en positief en houdt de vinger aan de pols. Gea heeft ons echt andere inzichten gegeven.

We hebben veel meer begrip voor elkaar gekregen. Door de gesprekken die we met elkaar als teamleden hebben gehad, heb ik een goed beeld gekregen over hoe de ander mij ziet en dat helpt in een betere samenwerking.

Doordat Gea veranderingen geleidelijk laat verlopen en ons er optimaal bij heeft betrokken werden deze een succes!”