Stabiele basis

      Je krachtige ik
Voor directeur/manager

Realiseer:
Jezelf zijn
Veerkracht
Rust

Nu en morgen zelfbewust

Stabiele basis organogram 01 

Herken je dit?
De situatie is gewijzigd en ik heb nog moeite met loslaten.
Sommige gesprekken vind ik pittig.
Door nieuwe ontwikkelingen komt er veel op mij af.


Word gesteund in het behalen van jouw doel.

 Harryette van den BroekHarryette van den Broek,  Programma Manager ZorgpleinNoord

“Gedurende het traject ervoer ik dat me het lukte steeds meer rust te vinden, grenzen te stellen en te zeggen wat ik vind op mijn manier. Door mooie momenten van zelfreflectie en spiegel voorgehouden te krijgen acteer ik weer als mezelf. Een traject doorlopen met Gea is aan te bevelen.”

Ervaar dit ook

"Absurd dat we al in het eerste gesprek alle essentiële punten te pakken hadden."

"Het helpt me om rust te krijgen en vooral bij mezelf te blijven."

"Door nu anders naar gebeurtenissen te kijken is het gevoel wezenlijk anders."

"Het gaat soms om een subtiel verschil wat enorme invloed heeft."

Meer ervaringen


Realiseer een stabiele basis
Jouw ontwikkeling staat centraal en is de basis van onze gesprekken. Je wilt graag minder worstelen, sneller stappen zetten en verantwoordelijk worden gehouden om resultaten te bereiken. Je hebt behoefte aan structuur zodat je goede resultaten behaalt. De begeleiding wordt gekoppeld aan de dagelijkse praktijk en je gesprekspartner spreekt dezelfde taal als jij. Ook is het fijn dat je een frisse blik krijgt op jouw ontwikkelvragen binnen de organisatie.

Je krijgt oplossingen aangereikt die de voor jou belangrijke ontwikkelingen duurzaam maken. Daarnaast word je uitgedaagd en scherp gehouden. Je werkt doelgericht aan je eigen toekomst en tegelijkertijd aan je passende rol binnen de organisatie.

Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Wat gaat goed en wat wil je graag dat anders gaat? Waar wil je graag meer aandacht aan geven en wat houd je tegen?

Je werkt doelgericht aan je toekomst.


 

Stabiele basis

Voel je goed als persoon en in je werk.

Kies voor jezelf

 

  


Wat gaan we doen

Maandelijks spreken we samen over wat jij graag wilt ontwikkelen. De invloed die dit heeft op je werk en rol in de organisatie neemt hier een belangrijke plaats in. De persoonlijke gesprekken zijn daardoor op maat.

Ik heb drie uur voor ieder gesprek gereserveerd. De eerste keren is de tijd zo om, blijkt in de praktijk, en later werken we meestal tweeënhalf uur samen. Deze gesprekken zijn over een jaar verdeeld. In de basis gaat het om 10 keer dat we samen aan de slag gaan.

Tussen onze persoonlijke afspraken spreken we een belmoment af, zodat we elkaar twee keer per maand spreken. Een keer persoonlijk en een keer telefonisch. In praktijk blijkt het heel fijn te zijn om af te stemmen wat je in tussentijd op je pad bent tegengekomen of hoe je iets hebt aangepakt wat we hebben afgesproken.

Mocht er tussentijds iets zijn dan bellen of mailen we. Heb je een mail die je graag wilt laten lezen dan doe ik dat graag. Het gaat erom dat jij de ontwikkeling realiseert waar jij blij van wordt. Dat is het uitgangspunt bij bovenstaande en de duur van de afspraken passen we daarop aan.

Ter afronding een evaluatiegesprek.

Samenwerken met Gea
Je krijgt structuur in de gewenste ontwikkeling
Het bespaart je tijd en biedt rust
Door samen aan de slag te gaan, duurzaam resultaat
Werken met door jou bewezen methoden
De eerste keuzes worden direct gemaakt
We spreken dezelfde taal

Locatie
In de basis de unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. Daar waar een wandeling waardevol is gaan we de natuur in. Mijn ervaring leert dat dat zeer rustgevend is en ondersteunend is aan de gewenste ontwikkeling.
 

Door Stabiele basis

 

Helder zicht op je kwaliteiten en de waarde hiervan

Scherpte en focus

Rust en stabiliteit

Je denkt in kansen en oplossingen

 

 


Wil je vanuit je kwaliteiten werken?
Bel me (06) 52199971 of stuur een bericht dan bepalen we jouw doel en hoe we deze gaan realiseren.