Gea Bijkerk werkWAARDEvolhulp bij veranderingen

realiseer
keuze kracht
rust vanuit scenario's
constateer, omarm en groei

inzicht en ervaring

Naast elkaar
Het gaat nu niet zoals jij wilt. Zelf heb je wel een idee wat er mis is. Hoe je dit slim aanpakt weet je nog niet.

Het is daarom fijn om jouw dillema's en twijfels aan iemand voor te leggen met ervaring. Iemand die met je meedenkt en waar je jouw gedachten kunt uitspreken zonder dat er direct consequenties aan verbonden zijn. Het scheelt jou tijd en denkwerk. Je maakt gebruik van een schat aan ervaring, je gaat daardoor sneller en realiseert soepeler de veranderingen die jij wilt. 

We werken vanuit jouw persoonlijke kracht en realiseren zo de door jou gewenste veranderingen.

 Carla Swart,  Teammanager Sociaal Wijkteam Gemeente De Fryske Marren

Mijn meest waardevolle leermoment zat in de uitspraken: constateren, omarmen, erom lachen en er laten zijn. Onzekerheid, kwetsbaarheid, stress, opgejaagdheid mag er zijn. Maar constateer dat het er is, omarm het, lach erom en laat het er zijn. Dan hoef je het niet meer als negatief te ervaren.

Ook als je als leidinggevende onzekerheid of kwetsbaarheid ervaart in een beslissing mag je dit benoemen. Constateer dat het er is en benoem het richting je team. De teamleden zien en voelen het toch wel. Door het te benoemen, blijf je dichter bij jezelf en kom je nu juist sterker over.

Ervaar dit ook

""Absurd dat we al in het eerste gesprek alle essentiële punten te pakken hadden."

"Door nu anders naar gebeurtenissen te kijken is het gevoel wezenlijk anders."

"Het gaat soms om een subtiel verschil wat enorme invloed heeft."

meer ervaringen


Hoe doen we dit
We gaan aan de slag met de veranderingen die jij wilt realiseren, de tegenslagen waar je mee te maken krijgt en de nieuwe ontwikkelingen die op je pad komen. Speelt er iets in je werk of team of ben je onervaren in het leidinggeven? Word je privé geconfronteerd met heftige veranderingen die doorwerken in je werk en moet je keuzes maken?
Dan werken we stap voor stap aan hoe het voor jou gaat werken.

Je krijgt kritische vragen en meerdere oplossingen aangereikt. Je brengt de onderwerpen in die voor jou op dit moment belangrijk zijn. Daardoor is geen gesprek gelijk en altijd passend voor jou. Je krijgt inzicht in hoe 
je zelf de regie hebt als mens en/of manager bij veranderingen.

Je denkt vanaf nu in passende scenario's.

 

 

Naast elkaar

door nieuwe inzichten zet je stappen

 

  


Wat doen we

In gesprekken van twee uur, spreken we elkaar over wat jou belemmerd en waar je graag stappen in wilt zetten. In de basis gaat het om zes gesprekken. Word je tussentijds met iets onverwachts geconfronteerd of houd je graag een gedachte tegen het licht? Dan bel of mail je me en bespreken we het.
 
De door Gea Bijkerk ontwikkelde werkvormen helpen om extra verdieping of een andere invalshoek te krijgen, zodat we zo gericht mogelijk aan de slag zijn en blijven. Voorop staat het realiseren van de voor jou belangrijke ontwikkeling de keuzes passen we daarop aan.
 
Waar
De unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. Vaak met een wandeling in de natuur in de nabije omgeving, als extra fundament onder de gewenste ontwikkeling.
 
Wanneer
We bepalen de tijden en data samen en starten op een zo kort mogelijke termijn.
  

 

 

inzicht in jouw invloed op veranderingen

helder zicht op je kwaliteiten


rust en groei

denken in kansen en oplossingen

 

 


Aanbod
Deze intensieve begeleiding van werkWAARDEvol heeft een waarde van 2.100 euro (alle bedragen exclusief btw). Naast elkaar geeft je waardevolle inzichten. 
 
“We hebben hele mooie en diepgaande gesprekken gehad. We kwamen altijd tot de kern, dat waar het daadwerkelijk om ging. Dit was soms best pittig of confronterend. Toch ervaarde ik altijd rust en vertrouwen. Heel veel dank hiervoor."
 
Een investering die je dubbel en dwars terugverdient, doordat jij lekkerder in je vel zit en je je werk met meer gemak doet met betere resultaten. 

contact