Gea Bijkerk werkWAARDEvolje wordt geleefd en dat wil je niet meer

realiseer
bij je kern blijven
keuzes
in verbinding met jezelf
rust

Overprikkeld
Het loopt je over de klompen, je agenda puilt uit, je telefoon piept om de haverklap en alles is belangrijk. Ook privé doet behoorlijk mee in dit circus. Dit rennen en vliegen gaat ten koste van je scherpte, overstijgen lukt moeilijker en dilemma's spoken lang door je hoofd voordat je een knoop durft door te hakken.

Je weet dat je jezelf tekort doet. Je zet sneller je stekels op wat niet helpt. Waardoor je niet de leidinggevende bent die je wilt zijn, maar ook de mensen die je privé lief zijn lijden eronder. Ook wil je niet uitvallen. Wat doe je jezelf aan? Schakel hulp in om de prikkels aan te pakken en rust in je hoofd te creëren.

Met Overprikkeld hervindt je jezelf, kom je tot de kern van wat jij belangrijk vindt en geniet je weer. Hoog sensitief en geen leidinggevende dan helpt ik je ook verder. 

 Rita Maatje,  Manager Zorggroep Vitez

"Doordat ik inzicht in mezelf heb gekregen zit ik nu lekker in mijn vel. Ook prioriteer en relativeer ik met meer gemak. Bedankt voor alles.”

"Het helpt me om rust te krijgen en vooral bij mezelf te blijven."

"Meer inzicht in eigen handelen."

"Concrete acties."

meer ervaringen

Hoe doen we dit
Wat jou prikkelt en afleid van wat voor jou belangrijk is is de basis voor onze gesprekken. Je stopt met rennen en wat jou hindert ruim je op. 

Werkwaarde ontstaat omdat je: Je eigen invloed gaat benutten; pas ja zegt als het echt oké voor je is; je het probleem van een ander niet overneemt; minder druk voelt in je lijf; meer geniet van je wat je doet; alles om je heen bewuster beziet naar waarde; keuzes durft te maken; je lief bent voor je blanke pit.

De intensieve begeleiding biedt je de haakjes naar minder prikkels, energielekken verdwijnen met als resultaat rust en ruimte.  

 

Overprikkeld

je blanke pit is mooi koester die

  


Wat doen we

We spreken elkaar iedere vier weken over hoe je ademruimte creëert. De invloed die dit heeft op thuis, je werk en rol in de organisatie neemt hier een belangrijke plaats in. Ik heb twee uur voor ieder gesprek gereserveerd. Het gaat het om vijf gesprekken over een halfjaar tot jaar verdeeld, zodat jouw ontwikkeling blijvend is. 
 
Tussen onze persoonlijke afspraken bellen we. We spreken elkaar dus twee keer per maand. Het blijkt fijn te zijn om te delen hoe je een al besproken uitdaging hebt aangepakt en wat er in de tussentijd op je pad is gekomen. Voor de één is ieder belmoment waardevol. De ander slaat af en toe een keer over of we bellen korter. Word je tussentijds met iets onverwachts geconfronteerd of houd je graag een gedachte tegen het licht? Dan bel of mail je me en bespreken we het samen.
 
De door Gea Bijkerk ontwikkelde werkvormen helpen je om extra verdieping of een andere invalshoek te krijgen, zodat we zo gericht mogelijk aan de slag zijn en blijven. Voorop staat het realiseren van wat jij wilt bereiken.
 
Afronden doen we met een evaluatie en waar ik dan het meest benieuwd naar ben is hoe je nu in het leven staat.

Waar
De unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. Vaak met een wandeling in de natuur in de nabije omgeving, als extra fundament onder de gewenste ontwikkeling.

Wanneer
We bepalen de tijden en data samen en starten op een zo kort mogelijke termijn.
 

 

 

vertrouwen in mezelf

prioriteer en relativeer met meer gemak

buiten mijn comfortzone

 

 


Aanbod

Deze intensieve begeleiding van werkWAARDEvol heeft een waarde van 2.750 euro (exclusief btw). Overprikkeld geeft je de structuur om waardevolle resultaten te halen, waardoor jij dichtbij jezelf blijft rust uitstraalt en evenwichtige keuzes maakt. Met als extra bonus dat de resultaten van de collega's om je heen positief worden beïnvloed. 
 
"Gedurende het traject ervoer ik dat me het lukte steeds meer rust te vinden, grenzen te stellen en te zeggen wat ik vind op mijn manier.
Door mooie momenten van zelfreflectie en spiegel voorgehouden te krijgen acteer ik weer als mezelf. Een traject doorlopen met Gea is aan te bevelen.”
 
Mocht de coaching niet het resultaat halen wat je mag verwachten dan kun je een beroep doen op de mogelijkheid tot restitutie van 50%. Dit kan door het geven van een concrete uitleg.

contact