Gea Bijkerk werkWAARDEvoljezelf zijn voor rust en evenwicht

realiseer
bewustzijn
krachtige rust
verbinding
een doorbraak

Stabiele basis
Jij bent van grote invloed op hoe het met jou en je team gaat. Wat doe je wel, wat niet en wat is het effect? Wanneer laat je los en hoe doe je dit? Hoe krijg je de groep mee of eigenlijk hoe zorg je dat de groep jou meeneemt? Ben je je voldoende bewust van jouw invloed op het team?

Je weet al een tijdje dat je een stap wilt zetten in je 'persoonlijk' leiderschap. Worstel niet langer en schakel hulp in om jouw persoonlijke doelen te realiseren. Het gaat om wat jij wilt veranderen en nog belangrijker wat je ermee wilt bereiken. Waar jij dagelijks tegenaan loopt is de basis voor onze gesprekken. Concreet, praktisch, direct toepasbaar en met een blijvend resultaat.

Met Stabiele basis blijf je dichtbij jezelf, waardoor je rust uitstraalt en evenwichtige keuzes maakt.

 Marcellien Smits,  Manager Wooninformatie Nijestee

"Gedurende het traject ervoer ik dat me het lukte steeds meer rust te vinden, grenzen te stellen en te zeggen wat ik vind op mijn manier.
Door mooie momenten van zelfreflectie en spiegel voorgehouden te krijgen acteer ik weer als mezelf.
Een traject doorlopen met Gea is aan te bevelen.”

"Het helpt me om rust te krijgen en vooral bij mezelf te blijven."

"Door nu anders naar gebeurtenissen te kijken is het gevoel wezenlijk anders."

"Het gaat soms om een subtiel verschil wat enorme invloed heeft."

meer ervaringen

Hoe doen we dit
Jouw ontwikkeling staat centraal en is de basis voor onze gesprekken. Je krijgt concrete, direct toe te passen scenario's aangereikt om dat te doen wat jij wilt. Komt er onverwachts iets nieuws op jouw pad? Je staat niet snel meer voor het blok want je blijft met meer gemak dichtbij jezelf en hebt altijd een bij jou en de situatie passende oplossing op de plank liggen.

Anders gezegd:

  • Je wordt bevraagd en krijgt gevraagd en ongevraagd advies
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding met een duidelijke koppeling naar je werkzaamheden
  • Je hebt een toetsmogelijkheid voor de door jou bedachte ideeën
  • Je wordt uitgedaagd om vanuit een ander perspectief te kijken naar jouw probleemsituaties
  • Je kunt een jaar lang mijn deskundige visie benutten voor wat jij wilt bereiken
  • Je krijgt onverwachte oplossingsrichtingen die jezelf nog niet had bedacht

De intensieve begeleiding geeft je de structuur om de juiste stappen te zetten, energielekken verdwijnen en je voelt de rust en ruimte.  

 

Stabiele basis

blijf je dichtbij jezelf, dan straal je rust uit en maakt evenwichtige keuzes

  


Wat doen we

We spreken elkaar iedere vier tot zes weken over wat jij wilt ontwikkelen. De invloed die dit heeft op je werk en rol in de organisatie neemt hier een belangrijke plaats in. Ik heb tweeënhalf uur voor ieder gesprek gereserveerd. Het gaat het om zes gesprekken over maximaal een jaar verdeeld, zodat jouw ontwikkeling blijvend is. 
 
Tussen onze persoonlijke afspraken spreken we een belmoment af, zodat er altijd een tussentijds afstemmoment is. Het blijkt fijn te zijn om te delen hoe je een al besproken uitdaging hebt aangepakt en wat er in de tussentijd op je pad is gekomen. Voor de één is ieder belmoment waardevol. De ander slaat af en toe een keer over of we bellen korter. Word je tussentijds met iets onverwachts geconfronteerd of houd je graag een gedachte tegen het licht? Dan bel of mail je me en bespreken we het.
 
De zelf ontwikkelde werkvormen bieden extra verdieping of een andere invalshoek. Voorop staan de voor jou belangrijke veranderingen en de keuzes passen we daarop aan.
 
We ronden af met een evaluatie. Hoe ervaar je de ontwikkeling als persoon, in je functie en in je rol binnen de organisatie.

Waar
De unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. Vaak met een wandeling in de natuur in de nabije omgeving, als extra fundament onder de gewenste ontwikkeling.

Wanneer
We bepalen de tijden en data samen en starten op een zo kort mogelijke termijn.
 

 

 

vertrouwen in mezelf

prioriteer en relativeer met meer gemak

in een ander licht zien

 

 


Aanbod

Deze intensieve begeleiding van werkWAARDEvol heeft een waarde van 3.750 euro (exclusief btw). Stabiele basis geeft je de structuur om waardevolle resultaten te halen. Je blijft dichtbij jezelf, straalt rust uit en maakt keuzes. Met als extra bonus dat je de resultaten van de collega's om je heen positief beïnvloed. 
 
“Als leidinggevende kan ik nu door mijn houding en door vragen te stellen en door het toepassen van mijn competenties, mijn medewerkers uitdagen om anders naar zaken te kijken, om anders over zaken te denken. Nieuwe deuren openen en nieuwe wegen/paden bewandelen. Ik kan medewerkers uitdagen om eens iets anders te doen of om verder te gaan in bepaalde richting. Vanuit het nieuwe denken komt het nieuwe handelen."
 
Mocht de coaching niet het resultaat halen wat je mag verwachten dan kun je een beroep doen op de mogelijkheid tot restitutie van 50%. Dit kan door het geven van een concrete uitleg.

contact