Gea Bijkerk werkWAARDEvolkwaliteiten ontwikkelen en inzetten  

realiseer
evenwichtige keuzes
innerlijke kracht

verbinding
een kanteling

Vrouwelijk leiderschap
Voor paarden is dit van levensbelang. Je wordt gezien als leider als je oog hebt voor het groepsbelang in combinatie met het vertrouwen dat de groep in je heeft. Door teveel druk, een pittig team of onervarenheid kan je de verbinding met je vrouwelijke kwaliteiten verliezen. Herstel je dit dan blijkt dat leiderschap natuurlijk voelt en je gemakkelijk afgaat.

Bij deze ontwikkeling vind je het fijn om gesteund, uitgedaagd en scherp gehouden te worden. Je wilt weten hoe je je netwerk voor je inzet, stiltes laat vallen, op het juiste moment op je handen gaat zitten, de juiste vragen stelt, spiegelt en de oplossingen ziet.

Vrouwelijk leiderschap helpt je om weer in verbinding te komen met je vrouwelijke kwaliteiten, je voelt je innerlijke rust die voor anderen zichtbaar is en weet je wat goed voor jou en je team is. Ben je als man op zoek naar meer balans en wil je vrouwelijke kwaliteiten je laten helpen in een hedendaags leider zijn dan is dit ook interessant voor jou.

 Antje Hooghiem, Manager Studenteam Lefier

"Voelden mijn medewerkers de ruimte om zelf initiatief en verantwoordelijkheid te nemen? Ik wist niet of mijn manier van leidinggeven dat voldoende stimuleerde. Je hebt me geleerd om met een paar kleine aanpassingen mijn werk beter te organiseren, de verantwoordelijkheid daar te laten waar die hoort en de tijd te nemen om zaken voor te bereiden door in scenario’s te denken. Ik ben nu beter in staat om mijn vrouwelijke eigenschappen als kracht in te zetten” 

"Ik weet nu waar de kracht in het team zit en wie waar goed in is."

"Meteen heldere handvatten om dezelfde dag nog mee aan de slag te gaan."

"Ik voel mij een stuk rustiger."

meer ervaringen

Hoe doen we dit
Dit doe je door je vrouwelijke leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en de krachtige natuurlijke verbinding binnen en met je (management) team. Ik help je met: het weten wat het effect is van wat jij doet; het denken in scenario's; het toepassen van de kracht van woorden; het door anders kijken oplossingen zien; het loslaten wat niet helpt en het stellen van vragen zonder oordeel.
 
We maken ruimte voor jou en je vrouwelijke kant als leider. Tijdens onze gesprekken zien we de patronen en processen in je omgeving en van jezelf. We zetten de energie in voor waar jij van nature al goed in bent waardoor je jezelf overstijgt. Met je innerlijke kracht als basis laat je iedereen merken dat je weet waar je het over hebt. Waardoor je je natuurlijke ruimte pakt en dit gerespecteerd wordt. In gesprekken zorg je voor de balans in de belangen van de gesprekspartners. Zelfs je collega's of teamleden ga je helpen om te groeien in hun rol of als persoon. Dat komt omdat je weet wat je wilt en hieraan werkt.
 
Werkwaarde ontstaat omdat je: vragen gaat stellen waardoor er beweging ontstaat; ervaart dat lichaamstaal meer zegt dan woorden; geeft bewust ruimte aan de kwaliteiten van ieder teamlid; maakt tijd vrij voor wat belangrijk is door terugkerende werkzaamheden anders te doen; maakt besluiten; laat iedereen nieuwe dingen ervaren; spiegelt jezelf continu; laat de aapjes daar zitten waar ze horen; praat veel maar vergaderd effectief; .... 

Door te werken aan je vrouw zijn als kracht voel je vanbinnen de verschuiving en dat is zo heerlijk!

 

 

 

Vrouwelijk leiderschap 

in verbinding met je vrouwelijke kwaliteiten voel je innerlijke rust die voor anderen zichtbaar is


 

 
Wat doen we
We spreken elkaar iedere vier of zes weken over hoe het jou verder helpt om vrouwelijke kwaliteiten in te zetten en hoe je dit stap voor stap gaat realiseren. Concrete praktijksituaties zijn het uitgangspunt. Ik heb tweeënhalf uur voor ieder gesprek gereserveerd. Het gaat om zes gesprekken over een halfjaar tot jaar verdeeld, zodat je ontwikkeling blijvend is. 
 
Tussen onze persoonlijke afspraken spreken we een belmoment af, zodat we elkaar twee keer per maand spreken. Het blijkt fijn te zijn om te delen hoe je een al besproken uitdaging hebt aangepakt en wat er in de tussentijd op je pad is gekomen. Voor de één is ieder belmoment waardevol. De ander slaat af en toe een keer over of we bellen korter. Word je tussentijds met iets onverwachts geconfronteerd of houd je graag een gedachte tegen het licht? Dan bel of mail je me en bespreken we het samen.

De door Gea Bijkerk ontwikkelde werkvormen helpen om extra verdieping of een andere invalshoek te krijgen, zodat we zo gericht mogelijk aan de slag zijn en blijven. Voorop staat het realiseren van de voor jou belangrijke ontwikkeling de keuzes passen we daarop aan.

We ronden af met een evaluatie. Wat is er veranderd in je werk door Vrouwelijk leiderschap, wat wil je voor geen goud meer missen, wat merken anderen van dat de inzet van je vrouwelijke kwaliteiten en vooral ook wat zij daardoor anders zijn gaan doen.

 
Waar
De unieke, natuurlijke locatie van werkWAARDEvol. Vaak met een wandeling in de natuur in de nabije omgeving, als extra fundament onder de gewenste ontwikkeling.

Wanneer
We bepalen de tijden en data samen en starten op een zo korte mogelijke termijn.
 

 

 

Straal en geniet meer

Sta meer in verbinding


Rust in je denken en doen  

 

 

 
Aanbod
Deze intensieve begeleiding van werkWAARDEvol heeft een waarde van 4.090 euro (exclusief btw). Vrouwelijk leiderschap helpt je om weer in verbinding te komen met je vrouwelijke kwaliteiten, voel je innerlijke rust die voor anderen zichtbaar is en weet je wat goed voor jou en je team is. 

“Mijn meest waardevolle leermoment zat in de uitspraken: constateren, omarmen, erom lachen en er laten zijn. Onzekerheid, kwetsbaarheid, stress, opgejaagdheid mag er zijn. Maar constateer dat het er is, omarm het, lach erom en laat het er zijn. Dan hoef je het niet meer als negatief te ervaren." 


Mocht de coaching niet het resultaat halen wat je mag verwachten dan kun je een beroep doen op de mogelijkheid tot restitutie van 50%. Dit kan door het geven van een concrete uitleg.  

contact