Gea in woorden

Master of Science in Management
Rust
In praktijk bewezen methoden
Concreet
Management (a.i.) ervaring
Direct effect
Natuurlijk veranderen
Fijner werken
Eigen materialen
Duurzaam resultaat
Loslaten
 

Raken, ontwikkelen en verbinden
Met meer verschillende kwaliteiten in je team kom je verder. 10 jaar geleden was ik daar niet mee bezig. Altijd druk met vergaderen en het werken aan teveel doelen. Totdat ik wel klaar was met rennen en vliegen. Zo ging ik het verschil niet maken. Met een bomvolle agenda en tig prioriteiten wat kon ik doen?

Anders werken en tegelijkertijd loslaten kon wel eens het verschil maken. Spannend, want wat als ik de grip kwijt raakte. Tot ik in de gaten kreeg wie welke kwaliteiten had en ik de ruimte gaf om deze in te zetten. Ook besteedden we tijd aan het elkaar beter leren kennen. Een krachtig, hecht team groeide en iedereen werkte met meer plezier. 

Door los te laten, werkzaamheden anders of niet meer te doen kreeg ik tijd voor waardevolle gesprekken en de ruimte om de doelgerichtheid te verbeteren. Er ontstond zoveel energie en inzet, dat had ik van te voren niet verwacht.

Wil jij ook raken, ontwikkelen en verbinden? Lift dan mee op mijn ervaring met loslaten en het inzetten van de samenwerking als fundament onder veranderingen. Op een natuurlijke wijze veranderen kan en voelt goed voor iedereen!

Gea Bijkerk MScM
 

Wil je ook een werkomgeving waarin jij je goed voelt en de bijdrage van iedereen waardevol is? Lees inspirerende ervaringen of neem direct contact met me op.
 Ervaringen Contact   

E-boek
E-boek
Scriptie