Gea Bijkerk werkWAARDEvol
Gea Bijkerk werkWAARDEvol
 

Wat zegt een manager over Gea
Door concrete voorbeelden te bespreken, te analyseren wat voor invloed mijn gedrag heeft en te oefenen met het net even anders te doen heb ik ervaren hoe het ook kan en wat daar het effect van is. 

Je hebt me geleerd om met een paar kleine aanpassingen mijn werk beter te organiseren, de verantwoordelijkheid daar te laten waar die hoort en de tijd te nemen om zaken voor te bereiden door in scenario’s te denken.

Je ervaring als leidinggevende zorgt ervoor dat jouw tips goed toepasbaar zijn en het niet abstract blijft. Tegelijkertijd houd je op een prettige manier de spiegel voor waardoor ik zelf tot inzichten kwam over wat mijn eigen denken en handelen voor effect hebben."

 


Stress verdwijnt en er komt rust voor terug, zodra je met Gea Bijkerk samenwerkt
Je lift mee op 20 jaar praktijkervaring in leiderschap en coaching van leidinggevenden en professionals,  > 10 jaar ervaring in organisatie/ ondernemersadvies met als specialisatie verandermanagent. Dit gecombineerd met mijn levenservaring maakt wie ik ben en waar ik voor sta. 

werkWAARDEvol is ontstaan omdat ik in het begin als manager de praktijkervaring miste. Waardoor ik te snel aapjes overnam en het leidinggeven me onevenredig veel energie koste. Later verving ik managers die met een burn-out uitgevallen waren. Ik had ze graag geholpen om dit te voorkomen, want het is zo zonde dat je thuis komt te zitten. Zeker omdat het meestal relatief simpel te voorkomen is. Als je maar weet aan welke knoppen je kunt draaien.

Doordat ik je vragen stel, spiegel, je in scenario's laat denken, anders naar situaties laat kijken, je uitdaag om op je handen te gaan zitten help ik je om als persoon en leidinggevende weer in balans te komen en stappen te zetten. Met persoonlijke groei en rust als resultaat. 

Gea Bijkerk MSc

contact  ervaringen

 

Scriptie
E-boek