Gea
Gea

 

Natuurlijk leiderschap 

Wat jij doet beïnvloed in grote mate hoe je teamleden in hun vel zitten en wat lukt en wat niet. Als interimmer werkte ik met teams met een hoge werkdruk en bijbehorend ziekteverzuim. Het meest frustrerende was dat het harde werken ook nog niet de resultaten opleverde die je verdiende. werkWAARDEvol is ontstaan omdat ik ervaren heb dat er hard gewerkt wordt, zowel door jou als je team, wat vaak pittig is. Geleefd worden door je volle agenda en mailbox kost bakken met energie. Weet je dit te kantelen en tijd vrij te maken voor je mensen dan gaat het snel.

Mijn kracht zit in het helpen met: het ontwikkelen van jouw natuurlijk leiderschap; te weten wat jij wilt veranderen en nog belangrijker wat je daarmee wilt bereiken; concrete, direct toepasbare scenario's om dat te doen wat jij wilt; dichtbij jezelf te blijven; vanuit anders kijken oplossingen zien; loslaten wat niet helpt; het zichtbaar maken en het inzetten van je kwaliteiten als vrouw.

Deze kracht heb ik door: mijn ruime ervaring als coach, 10 jaar management (a.i.) op verschillende functies en organisaties, > 10 jaar ondernemersadviseur gecombineerd met de theoretische kennis van onder andere de Master of Science in Management met als specialisatie verandermanagement te combineren met wie ik ben en waar ik voor sta. 

Elkaar spreken kan via contact of door te bellen met (06) 52199971.

Gea Bijkerk MSc

Contact  Ervaringen

 

E-boek
E-boek
Scriptie
E-boek